Naudas un veiksmes virpulis: ja tev ir šī acu krāsa, tu esi laimīgs un galvenais – veiksmīgs cilvēks

Lielākajai daļai cilvēku jau no bērnības ir paredzēts noteikts liktenis. Vieni ir predisponēti sasniegt dzīvē visus mērķus un nereālistisku bagātību, bet citi sagaida tikai nelaimes un problēmas. Kā uzzināt savu nākotni pēc acu krāsas.

Acis ir ne tikai dvēseles spogulis, bet arī daudzu ticējumu un māņticību avots. Dažādās kultūrās un tradīcijās acu krāsa ir saistīta ar noteiktu veiksmi un labklājību.

Un burtiski katra no krāsām saskaņā ar ticējumiem piesaista veiksmi… Taču dažādās dzīves jomās. Uzzināsim, ko sagaidīt no dažādām acu krāsām un kādi mīti slēpjas aiz šiem ticējumiem.

Zila acu krāsa

Cilvēkiem, kas piedzimuši ar šādas retas krāsas acīm, ir paveicies. Viņi ir apveltīti ar radošuma dāvanu, neierobežotu talantu un pat varu pār citiem cilvēkiem…..

Lasi vēl: Ak vai – vasaras svelme ir klāt! Eksperts atklāj, kā cīnīties ar svīšanu karstajā laikā (+5 noderīgi padomi)

Es gribu teikt, ka viņi ir lieliski manipulatori. Zilās acis panāks panākumus ar veiksmes un savas atjautības palīdzību. Ceļā uz mērķi viņus pavadīs veiksme.

 

Brūnā acu krāsa

Viena no veiksmīgākajām acu krāsām ir brūna. Šādi cilvēki jau no bērnības tic, ka šajā pasaulē viņi par visu ir parādā tieši viņiem. Veiksme brūno acu īpašnieku pusē ir diezgan reta, taču viņi ir ļoti spītīgi un cenšas sasniegt lielu materiālo labklājību.

Lai to paveiktu, daudz un smagi strādā un bieži “iet pa galvām”. Lai cik tas nebūtu dīvaini, pasaule viņiem pakļaujas un sniedz jebkādus materiālos labumus, ko viņi tikai vēlas. Problēmas, gluži pretēji, nāk diezgan reti.

 

Zaļā acu krāsa

Vīriešiem un sievietēm ar retas krāsas acīm ir pretrunīgs liktenis. No vienas puses, viņi nekad nebūs uzņēmumu vadītāji. Bet būs uzticami sava vadītāja, piemēram, priekšnieka vai drauga, palīgi. Paliekot viņa tuvumā un darot tā, kā viņš saka, varēs dzīvē gūt lielus panākumus. Dzīvē ievēros savus principus.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment